Rico Verhoeven Gevecht

1 day agoRico Verhoeven emotioneel over zijn kinderen. De GLORY-zwaargewicht verdedigde zijn wereldtitel voor de tiende keer met succes.


Pin On I C O N S

568541 vind-ik-leuks 139657 personen praten hierover.

Rico verhoeven gevecht. Overeem heeft zich geblesseerd afgemeld voor het gevecht. Kijk hierboven op dinsdag 21 september vanaf 2000 uur LIVE naar de persconferentie van Rico Verhoeven en Alistair Overeem voor GLORY 79. Rico Verhoeven zou op 23 oktober eigenlijk aantreden tegen Alistair Overeem maar die trok zich vanwege een blessure terug.

Het titelgevecht tussen Rico Verhoeven uit Halsteren en Alistair Overeem gaat niet door. In de staredown in aanloop naar hun tweede gevecht dat door. Zij zijn mijn alles Voor de tweede keer mochten de twee oudste kinderen van Rico Verhoeven opblijven om een gevecht van hun vader te kijken.

De Brabander wankelde vanavond in de eerste twee ronden van het gevecht. 1 day agoRico Verhoeven rekende zaterdag in Arnhem in een zeer spectaculair gevecht af met Jamal Ben Saddik. Dat was wel even schrikken maar gelukkig kon Rico het de rest van de eerste ronde.

Wat Verhoeven betreft telt alleen de laatste ontmoeting tussen de twee. 1 day agoRico Verhoeven heeft voor de tiende keer met succes zijn wereldtitel in het zwaargewicht van het kickboksen verdedigd. Overeem om met Verhoeven de ring in te stappen.

18-10 Zo werd Rico Verhoeven The King of. 2 days agoRico Verhoeven betreedt zaterdagavond maar met een doelstelling de ring in het Gelredome voor zijn gevecht om de wereldtitel met Jamal Ben Saddik. Tijdens het gevecht incasseert Verhoeven al vroeg een flinke klap.

Hij zegt dat het 1-1 staat tussen ons maar dat eerste gevecht is. Het betekent voor Overeem een terugkeer naar het kickboksen nadat hij jarenlang successen boekte in de MMA Mixed Martial Arts. De officiële facebookpagina van het AD.

Met een headkick kreeg hij Hari neer. Ondanks een groot overwicht in het grootste gedeelte van het gevecht was één moment genoeg voor de Pool. Het enige onderlinge duel ook onder de vlag van Glory.

Dat meldt Glory op Facebook.


Rico Verhoeven Kickboksen Vechtsport Mooie Mannen


Leather Rico Leather Jacket Jackets Leather


Max Verstappen En Rico Verhoeven Launch Van De Tag Heuer Special Edition Watches 30 08 2016 Famous Sports Red Bull Racing Tag Heuer


Rico Verhoeven En Badr Hari Gaan Opnieuw Het Gevecht Aan Strijd De Strijd Regering


Rico Verhoeven


Badr Hari Vs Rico Verhoeven Badr Hary Is The Bad Boy Badr Hari Kickboxing Bad Boys


Hyperbeastmode Switched On Thanks For Your Support I Got This Teamrico Tonight Glorycollision Ricoverhoeven Focus


Glory Redemption Free Fight Rico Verhoeven Vs Bigfoot Silva Ufc News Redemption Fight


Rico Verhoeven Kickboxing


Collision 1 Rico Verhoeven V Badr Hari Youtube Badr Hari Oberhausen Kickboxing


Rico Verhoeven Ready To Complete Trilogy With Unevolved Errol Zimmerman


Rico Verhoeven Vs Badr Hari Op Welke Zender Is De Live Uitzending Kickboksen Muay Thai Ufc


Glory Redemption Free Fight Rico Verhoeven Vs Bigfoot Silva Ufc News Redemption Fight


Leather Rico


Pin Op Dutch Top Sport


Rico Verhoeven Illustratie


Pin Van Monique Skerka Op Boeken Kickboksen Vechtsport Boeken


Rico V Kickboksen Vechtsport Sporter


Rico Verhoeven Wins As Badr Hari Breaks His Arm Kickboxing 2016 Vechtsport Kickboksen Boksen

Previous
Next Post »